Retete din peste

Home Peste la cuptor

Sondaj

Ce tip de peste preferati?
 

Vizitatori online

Avem 2 vizitatori online

Adaugati la retelele sociale

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 


Peste la cuptor
Peste la cuptor PDF Imprimare Email
Joi, 17 Martie 2011 14:24

Toata lumea a preparat si gustat deliciosul produs cunoscut sub denumirea de peste la cuptor. De data aceasta va voi arata o reteta pentru pestele la cuptor care nu este atat de populara, insa este cel putin la fel de gustoasa. Aceasta reteta se numeste peste la cuptor cu cartofi. Prin urmare, daca dorim sa pregatim acest preparat nu trebuie sa ne lipseasca urmatoarele incrediente cheie:

•    Trei kilograme de peste;
•    Trei kilograme de cartofi;
•    500 grame de bulion;
•    50 mililitrii de ulei de floarea soarelui;
•    Doua sau trei capatani de usturoi;
•    Doua pliculete cu cmbru;
•    Trei legaturi de marar;
•    Doua legaturi de patrunjel;
•    Sare;
•    Piper.

Penru pregatirea acestui delicion preparat cunoscut sub numele de peste la cuptor se recomanda urmarirea urmatoarelor idei:

•    Pestele se spala foarte bine si se curata;
•     Cartofii se curata, se spala si apoi sunt taiati in bucati perfecte (in patru);
•    Usturoiul se curata si se preseaza, apoi se amesteca impreuna cu sarea si piperul intr-un vas separat;
•    Se incinge putin cuptorul;
•    Cartofii sunt asezati in tava care a fost initial unsa cu 20 mililitri de ulei;
•    Bucatile de peste se aseaza peste bucatile de cartofi;
•    Se stropeste cu putin unei, usturoi, apa si putine condimente tipice pentru pestele la cuptor;
•    Dupa doua zeci de minute (timp in care tava a fost la cuptor) se scoate tava cu pestele la cuptor si apoi se pune bulionul dizolvat in 200 mililitri de apa;
•    Pestele se pune din nou la cuptor pentru inca 20 minute;
•    Pestele la cuptor se serveste cald.

Ultima actualizare în Luni, 21 Martie 2011 11:52
 



© www.dinpeste.ro 2014