Retete din peste

Home Icre de peste

Sondaj

Ce tip de peste preferati?
 

Vizitatori online

Avem 36 vizitatori online

Adaugati la retelele sociale

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 


Icre de peste
Icre de peste PDF Imprimare Email
Joi, 17 Martie 2011 14:22

Toata lumea stie cum se prepara icrele de peste. Asa ca de data aceasta va voi oferii o reteta putin intalnita. Ma refer la icre de peste cu cartofi. Desi suna putin bizat, este o reteta de peste delicioasa. Prin urmare, pentru pregatirea acestui preparat de peste este necesar sa detinem urmatoarele incrediente cheie:

•    Doua trei kilograme de cartofi;
•    250 grame de icre de peste (irelevant tipul de peste);
•    Sucul de la doua lamai;
•    150 grame de ulei (se recomanda utilizarea unei cantitati mici de ulei, deoarece icrele de peste contin o cantitate semnificativa de ulei);
•    Doua legaturi de patrunjel;
•    250 grame de masline (fara samburi);
•    Doua kilograme de ridichi de luna;
•    Un kilogram gogosar;
•    250 grame margarina;
•    Un litru de lapte.

Daca dorim sa pregatim aceasta reteta de peste delicioasa cunoscuta sub numele de icre de peste cu cartofi, atunci cu certitudine afirm ca trebuie sa urmam urmatoarele idei punctate:

•    Intr-un vas se adauga cativa litri de apa si se pune la fiert;
•    Se curata cartofii si se spala foarte bine, apoi sunt adaugati in vasul repsectiv la fiert;
•    Dupa ce cartofii au fiert, vasul este indepartat de pe foc, i se goloste apa fiarta si se pune vasul pe un suport fix, aici cartofii se paseaza pana devin un piure delicios;
•    Dupa ce am obtinut piureul putem adauga margarina si laptele pentru a transforma piureul intr-un preparat fin si gustos;
•    Cand piureul este gata putem adauga si icrele de peste, impreuna cu uleiul si sucul de la lamai;
•    Se pune piureul pe farfurie si se decoreaza cu patrunjel si cu maslinele fara samburi;
•    Se poate decora si cu feli de ridichi sau cu bucatele de gogosar, cert este ca se poate servi cu paine.
•    Increle de peste cu cartofi se servesc calde.

Ultima actualizare în Luni, 21 Martie 2011 11:51
 



© www.dinpeste.ro 2014